Geduld en vertrouwen hebben.

Kies vaker voor geduld en vertrouwen

Geduld en vertrouwen hebben.

Geduld en vertrouwen hebben.

Je wilt te snel, laat het even los. Je hebt alleen invloed in het NU en in het NU kun je oefenen in geduld en vertrouwen.

Je aandacht verplaatsten van weerstand naar vertrouwen is een hele belangrijke stap als je in een lastige periode zit.

Ik heb elke keer opnieuw weer gekozen voor vertrouwen want ik wist dat die andere keuze het nog zwaarder zou maken. En ik heb die keuze echt heel vaak opnieuw moeten maken want een terugval kwam geregeld voor. Ik wist dat de weg van mezelf opnieuw leren kennen een weg met flinke ups en downs zou zijn. En daarin had ik echt vertrouwen nodig.

En ja ik was soms helemaal klaar met de woorden Geduld en Vertrouwen maar ik wist ook dat dit wel de beste keuze zou zijn. Want als ik zou blijven oefenen in weerstand, dan zou ik daar ook een keer flauw van worden:) Dus ik koos elke keer voor de beste optie. En dit is wat ik jou ook gun.

Ik gun jou dat je die keuze elke keer weer opnieuw kunt maken.

Maar om elke keer weer bewust de beste keuze te kunnen maken, heb je meer bewustwording nodig. Meer bewustwording zorgt ervoor dat je steeds eerder kunt kiezen voor de juiste reactie. We leven 98 % onbewust en dus reageren we ook onbewust. Als jij meer oefent met bewustwording dan heb je echt invloed op die keuze. Dan kun je kiezen voor blijven balen of oefenen in loslaten.

Door meer bewustwording, maak je vaker de juiste keuze. De keuze die jou vooruit helpt.

Ik ondersteun je graag in dit proces zodat alles niet zo zwaar aan blijft voelen. Het kan echt makkelijker.

Liefs Nanda

Wil je meer weten of leren, klik dan op deze link.

Een korte video van mij voor jou

Geen reactie's

Geef een reactie