De angst voor terugval.

De angst voor terugval.

De angst voor terugval.

De angst voor terugval.

De angst voor terugval was jaren mijn drijfveer om te blijven oefenen!
Dit was niet altijd een positieve drijfveer maar het hielp me wel om door te gaan. Er werd vaak gezegd dat je een drijfveer positief moet formuleren maar voor mij werkte dat niet!
Dit heeft mij door de eerste en lastigste tijd heen geholpen. Ik oefende ook veel te veel in die tijd maar ik moest en zou blijven groeien! Ik wilde nooit meer terug naar dat nare gevoel! Ik wilde geen angst voor de angst meer. Maar ondertussen had ik wel angst voor een terugval. Dus er was een nieuw probleem ontstaan.

Gelukkig kwam daar op een bepaald moment wel verschuiving in zodat de angst voor terugval langzaam kon gaan vervagen.

 

Ik heb ontzettend veel boeken gelezen en inspirerende filmpjes gekeken en daar kwam ik de kracht van affirmaties tegen. Dus daar ben ik toen mee gaan oefenen. Ik ben gaan voelen welke affirmaties het beste bij mij resoneerden. En de affirmatie ‘ ik weet dat ik alleen maar sterker ga worden als ik blijf oefenen’ werkte voor mij heel sterk! Ik voelde hierdoor heel veel vertrouwen, ontspanning en kracht. En doordat ik bleef oefenen werd de angst voor terugval ook steeds minder. Waar je ook staat op dit moment in je proces, weet dat het altijd beter kan worden! Zoek een drijfveer voor jezelf en maak er een krachtige affirmatie van! Een zin die je door elk lastig moment heen kan helpen!

Dit heeft mij echt geholpen met het vertrouwen en geloven dat alles mogelijk is!

Mocht je meer willen weten of leren, klik dan op deze link.
Geen reactie's

Geef een reactie