Positiever denken over jezelf!

Ik wil meer zelfliefde

Positiever denken over jezelf!

Van negatief zelfbeeld naar positief zelfbeeld.

Vraag jij jezelf dit weleens af? Of gebeurd het gewoon allemaal automatisch en denk je er niet eens over na.
Je neemt alles onbewust allemaal voor waar aan. Je leeft elke dag je leven gebaseerd op verhalen die niet zijn wie jij echt bent.
Misschien krijg jij vaak genoeg van andere te horen dat zij veel meer in jou zien dan dat jij ziet. Andere mensen zien vaak wel in jou wat jij nog niet ziet. Want die kennen jou verhalen niet. Ze kijken gewoon met een open blik naar jou.
Ik kreeg vroeger ook zo vaak te horen dat ik heel sterk overkwam. Maar zo voelde ik mij totaal niet. Maar dat kwam doordat ik was gaan geloven dat ik dat ook niet was. Dat vertelde ik mezelf ook elke dag. Ik kan dat niet want…….
Maar door dat verhaal probeerde ik het ook niet eens meer want dacht toch al dat ik het niet kon. Dus ik ging liever voor veilig omdat ik niet wilde falen.

Creëer een nieuwe verhaal.

Maar wat is falen eigenlijk? Het is maar net hoe je het bekijkt. Ik zie tegenwoordig alles als een leerproces. Er bestaat geen falen. Er bestaat alleen leren. En natuurlijk heb ik ook met nieuwe dingen nog wel spanning maar ik doe ze wel. Stapje voor stapje oefen ik met een nieuw verhaal.
En dat kun jij ook. Als je maar het eerste kleine stapje durf te zetten dan komt de rest vanzelf.
Als jij eenmaal voelt dat je al iets meer kon dan je ooit gedacht had, dan wil je steeds meer van dat gevoel.
Als ik nog steeds had geloofd dat ik niks te brengen had ik deze wereld, dan had ik jou nu niet deze mooie inspiratie kunnen brengen.

Er zitten mensen te wachten op jou mooie kwaliteiten!

Durf jij te gaan shinen?
Van ‘doe eens normaal’ naar ‘helemaal lekker jezelf zijn’!
Liefs,
Geen reactie's

Geef een reactie