Ik wil niet meer onzeker zijn.

Ik wil me niet meer onzeker voelen.

Ik wil niet meer onzeker zijn.

Ik wil niet meer onzeker zijn. Ik wil vertrouwen in mezelf voelen.

Je weet dat je meer kunt maar de verhalen in je hoofd houden je tegen? Elke poging die je doet wordt weer tegen gehouden door de onzekerheid.
Kan ik het wel? Dadelijk lukt het niet en val ik door de mand!
En dan doe je het vaak maar niet want dat is de veiligste keuze. Maar niet de keuze die je diep van binnen wilt maken. Diep van binnen voel je dat je meer wilt en kunt. Maar de belemmerende verhalen over jezelf blijven maar in de weg zitten.
En als ik je nou eens vertel dat elke overtuiging alleen maar een gedachte is die je vaak genoeg gedacht hebt. Dus je bent jezelf onbewust iets aan gaan praten wat niet van jou is en ook nog eens niet de waarheid is.
Alles wat je vaak genoeg doet wordt een nieuwe gewoonte. Dus dit kun je ook inzetten met een nieuwe positieve overtuiging over jezelf!
En misschien komen er nu ook weer allemaal belemmerende overtuigingen om de hoek zoals:
– ik heb daar geen discipline voor
– ik ben daar te lui voor
– ik heb dit al zo vaak geprobeerd maar het werkt niet
– dat gaat me nooit lukken
– ik geloof niet dat het mogelijk is
– ik ben nou eenmaal zo
etc.

Je bent niet onzeker, je ervaart onzekere gevoelens.

Maar even een kleine reminder:

Elk verhaal wat negatief is en wat je tegenhoudt om jezelf te ontwikkelen is niet de waarheid. Want je kunt ontzettend veel als jij jouw verhalen leert te veranderen.
Alles begint met bewustwording.
En dat is waarom elke verandering zo lastig kan zijn. Je leeft elke dag 95% onbewust. Je hebt niet op tijd in de gaten wanneer het verhaal weer begint.
En daar maak ik je tijdens mijn coaching trajecten graag bewust van. Door de juiste inzichten en oefeningen ga jij de verandering creëren die je graag wilt. En dit keer ook blijvend.
Maar daar is wel echt oefening voor nodig. Dus ben jij er klaar voor om zelf de verantwoordelijk te nemen voor je eigen geluk, dan help ik je met alle liefde de juiste kant op.
Liefs Nanda
Geen reactie's

Geef een reactie