Ik ben zo moe.

Vermoeidheidsklachten

Ik ben zo moe.

Misschien herken je dat wel in jezelf, dat je elke dag een strijd aan het voeren bent met jezelf? Met je negatieve gedachtes, twijfels, beperkende overtuigingen, oordelen en dat je zo hard bent voor jezelf.
Je probeert zo hard om je best te doen maar het lukt gewoon niet. En doordat de dingen niet gaan zoals jij zou willen, ontstaat er nog meer chaos. En dit zorgt voor de bekende vicieuze cirkel.
Dit zorgt ervoor dat je blijft zitten waar je zit en dat de onzekerheid weer met je aan de haal gaat.
Ik wil je echt vanuit eigen ervaring vertellen dat er een andere weg is. Je bent niet je onzekerheid en alles wat daarbij komt. Maar je bent dit gaan geloven omdat je helaas nog niet de juiste tools had om dit kunnen doorbreken.
Als jij in die momenten precies wist wat je zou kunnen doen om uit je hoofd te gaan, dan zou je leven er heel anders uitzien.
En dit is wat ik je leer in mijn coaching trajecten. Ik vind het belangrijk om tijdens de gesprekken als gelijke tegenover je te zitten. Dus niet als iemand die het beter weet. Want uiteindelijk weet jij het ook maar je kunt er nu nog even niet bij.
Ik maak de dingen graag helder en simpel omdat dit in jou hoofd vaak onbewust niet meer gebeurd.
Ik laat jou zien wat er wel in jou zit en dit ga je ook voelen door de juiste oefeningen.
Ik geloof dat iedereen op het juiste moment, de juiste inzichten krijgt.
En dat iedereen op het juiste moment met zijn/haar persoonlijke ontwikkeling aan de slag gaat.
Dus als het nog niet is gelukt, stop dan met oordelen en vertrouw erop dat het moment gaat komen dat je voelt dat je er klaar voor bent of juist klaar mee bent!
Liefs
Geen reactie's

Geef een reactie