Ken jij het gevoel van ‘alleen’ zijn?

Ken jij het gevoel van ‘alleen’ zijn?

Voel jij je weleens alleen?

Misschien ben jij bezig met je persoonlijke ontwikkeling en heb je regelmatig het gevoel en de gedachte: ‘ Ik voel me alleen!’

Nou ik kan je zeggen dat die gedachte volgens mij in elke fase van je ontwikkeling/ leven terugkomt.

Dit gevoel kwam bij mij in de vakantie weer even omhoog. Ik was op een plek waar ik blijkbaar even getriggerd werd. Ik deed mijn best maar voelde geen aansluiting en mijn patroon is dat ik dan naar binnen keer. En ik begon voor een moment te twijfelen aan mezelf en kreeg gedachtes zoals : ‘Ben ik dan zo saai geworden? Kan ik niet gewoon ergens bij gaan staan en dom lullen?’

Dit gevoel zorgde ervoor dat ik eerder weg ging en ook even emotioneel was.

Maar eenmaal thuis aan gekomen, dan weet ik dat de magie/ bewustwording begint!

Ik begin dan de situatie vanaf een afstandje te bekijken en ik zag gelijk waar het gevoel vandaan kwam. Dit creëert gelijk rust en ruimte voor andere gevoelens en gedachtes.

Er zijn een aantal dingen heel belangrijk tijdens je persoonlijke ontwikkeling:

– probeer je gevoel niet weg te stoppen

– oordeel niet over wat er is

– weet dat alles elk moment kan veranderen

– ga uit je hoofd zodat je de situatie niet onnodig groter maakt

– weet dat alles bedoeld is om je te laten groeien

– je krijgt wat je aankunt

– je hebt geen stressvol leven maar er zijn stressvolle momenten

– etc…..

En dit paste ik ook allemaal toe na deze situatie. Waardoor ik daarna weer volop kon genieten van een nieuwe situatie waarin ik helemaal mezelf kon zijn met de juiste energie om heen en toen voelde ik me weer super dankbaar!

Ik hoor vaak mensen zeggen dat hun hele dag stressvol of klote is maar zoek alsjeblieft naar de momenten die wel goed gaan! Want die zijn er echt wel, alleen is jou focus niet bij die momenten🙏

Liefs,

Ontdek hier mijn aanbod

Geen reactie's

Geef een reactie