Ik wil weer mezelf zijn!

Ik wil weer mezelf zijn!

Ik wil weer die leuke partner zijn!

Ik wil me niet zo voelen!

Wanneer kan ik weer normaal functioneren?

Waarom lukt het me nou niet?

Wanneer kan ik ooit weer werken?

Hoe kom ik hier vanaf?

Dit zijn een aantal vragen die vaak terugkomen tijdens mijn coaching gesprekken en die ik zelf ook had tijdens mijn herstel van de angststoornis.

Het zijn hele logische vragen want we voelen ons het liefste zo goed mogelijk! En we willen het liefst zo snel mogelijk weer aan de slag want dat wordt van ons ‘verwacht!’

Al deze vragen spelen zich af in je hoofd en daar wil je nou net niet zijn in die periode! Maar daar verblijven we wel vaak omdat we niet beter weten! We blijven maar in de zelfoordeel zitten omdat we de zelfliefde zijn kwijtgeraakt!

Als ik je een liefdevolle tip mag geven:

Je hebt nog een heel leven voor je🤎 Waarom heb je zo’n haast? Stop met streven en durf te zijn! Wees lief voor jezelf want dat is wat er nu nodig is! Rust nemen is niet zwak, het is juist heel krachtig!
Adem de onrust uit en adem geduld en vertrouwen in!

Weet dat alles wat er op je pad komt, gecreëerd is om jou te laten groeien!

You can do this🔥

Geen reactie's

Geef een reactie