Ik wil niet meer met angst leven!

Ik wil niet meer met angst leven!

Het blijft je maar achtervolgen!

Als je nog nooit last hebt gehad van angst of paniek dan is het heel lastig om te begrijpen hoe dit voelt. Het is zoā€™n vreselijk gevoel. Je hele dag wordt beheerst door een onrustig gevoel. Angst voor de angst blijft een slopend gevoel. Het zorgt ervoor dat je nooit echt kunt genieten.

Het belemmerd jezelf doordat je overal van tevoren al angstige gedachtes over hebt. Het is een belemmering in je gezinsleven omdat het voor andere moeilijk te begrijpen is. Andere snappen niet waarom het zo lang duurt! Daarom voel jij je vaak schuldig en heb je het idee dat je sneller moet gaan. Het zorgt voor een gevoel van falen!
Je doet zo je best maar het lukt gewoon niet. Je staat ermee op en je gaat ermee naar bed!

Als dit een dagelijkse struggle is voor jou, laat het me dan weten. Ik leer jou hoe jij de adem in kunt zetten voor echte ontspanning zodat jij je leven weer op kunt pakken. Want zorgeloos genieten kan echtšŸ¤Ž

Geen reactie's

Geef een reactie