Ik durf niet mezelf te zijn!

Ik durf niet mezelf te zijn!

We durven niet meer met onszelf te zijn!

Ik dacht daar vroeger nooit over na. Ik leefde mijn leven en stond vooral altijd AAN!
Ik was altijd op pad of creëerde wel afleiding doormiddel van de tv, radio of de telefoon.

Maar nooit kwam de vraag in me op waarom ik dit altijd zo deed. Daar had ik de angststoornis en de bewustwording voor nodig.

Op het moment dat ik ging zien waarom ik onbewust altijd AAN stond en nooit in de stilte wilde zijn, voelde ik aan alles dat ik daar verandering in wilde brengen.

Ik snap nu waarom dit zo eng was. Ik wilde niet voelen wat er was. Ik drukte bewust en onbewust alles weg omdat ik door ‘moest’ gaan! En omdat ik onbewust dacht dat ik die pijn niet aankon!

Als we stil gaan zitten worden we ons bewust van wat er in ons hoofd om gaat en hoe we ons voelen en daar willen we niet zijn.

Ik ben zelf ongeveer 8 jaar geleden begonnen met kleine stapjes. Door alle therapieën die ik gedaan heb, begon ik steeds meer rust te voelen. En daardoor durfde ik ook stil te zitten.

Want ik heb er toen bewust voor gekozen om de onderliggende pijnen aan te pakken zodat ik die stilte in durfde te gaan🙏
Ik wilde niet meer weg rennen van de lichamelijke en emotionele pijn. Ik wilde genieten en vrijheid voelen🤎

Vanaf het moment dat ik wist dat ik bewuste keuzes kon maken voor mijn eigen geluk en natuurlijk ook dat van mijn gezin, wilde ik niks anders meer dan mijn bewustzijn trainen. Ik kan mezelf elke dag gelukkiger maken zolang ik blijf oefenen🔥

Geen reactie's

Geef een reactie