Schat, moet ik met je mee groeien?

Schat, moet ik met je mee groeien?

Schat, moet ik met je mee groeien?

Dit was een vraag die mijn man mij ongeveer 7 jaar geleden stelde.

Dit was een goede maar ook pijnlijke vraag. Ik voelde die angst diep van binnen zelf ook al. Maar ik wilde er niet naar toe.

Tijdens het herstel van mijn angststoornis heb ik ontdekt dat ik veel sterker ben dan dat ik ooit dacht. En dat gevoel zorgde ervoor dat ik wilde blijven groeien. Ik dacht: ‘ Als ik dit kan, wat kan ik dan nog allemaal meer?’

Maar die groei zorgde ook weer voor een nieuwe angst! De angst om uit elkaar te groeien.

Ik zei tegen mijn man: ‘ Ik kan mijn groei niet tegenhouden want ik voel dat dit is wat ik moet doen!’

Dus onze belangrijkste taak werd:
Elkaar blijven vinden in de dingen die ons samen had gebracht! En ook zoeken naar nieuwe dingen in de groei die we samen doormaken.

Ps: Weet dat er altijd nieuwe angsten op je pad kunnen komen. De kunst is om jezelf zo sterk en bewust mogelijk te maken zodat je in elke situatie even uit kunt zoomen. Even afstand nemen van de situatie waardoor je automatisch een andere/ betere keuze kunt maken🤎

Liefs

Geen reactie's

Geef een reactie