Angst voor autorijden tip!

Angst voor autorijden tip!

Dit is iets wat ik ook een hele tijd gedaan heb als afleiding. Tijdens mijn angststoornis durfde ik een hele tijd geen auto te rijden. Als bijrijder ging het nog wel maar fijn was wat anders. Het liefste zat ik gewoon thuis op de bank want dat voelde het veiligst☺️

Ik zocht in die tijd naar allemaal manieren om mezelf maar uit mijn hoofd te halen. Dingen die voor afleiding konden zorgen. In die tijd was ik nog niet zo bekend met ademoefeningen en had ik mezelf nog niet zo getraind met meditatie. Dus ik zocht naar simpele manieren om te overleven tijdens het rijden.

En toen ontdekte ik de wolken. Ik ging tijdens het rijden naar de wolken kijken en kijken of ik iets kon zien in de wolken. Dus mijn focus ging ik bewust verleggen, dat had ik al wel geleerd. Omdat ik wist dat als ik in mijn hoofd bleef leven, dat ik de angst alleen maar zou voeden.

Ik ben heel erg benieuwd welke kleine dingen jou geholpen hebben?

Geen reactie's

Geef een reactie