Wat is het ergste dat er kan gebeuren?

Wat is het ergste dat er kan gebeuren?

Deze vraag stel ik mezelf steeds vaker. Ik was vroeger zo bang om dingen fout te doen waardoor ik bijna nooit iets durfde te doen buiten mijn comfortzone. Waardoor ik dus eigenlijk stil bleef staan en dus nooit echt kon ervaren wat ik wel allemaal kon!

Mijn belemmerde gedachtes/ overtuigingen hadden nog lekker de overhand.

Maar gelukkig train in mezelf daar alweer 9 jaar dagelijks in en kan ik die gedachtes/overtuigingen gelijk tackelen­čśë­čĺ¬

Doordat ik ze heel snel opmerk, kan ik ze ook sneller ombuigen. En dat is zooooo waardevol. Want ik ben door de jaren heen echt gaan voelen dat ik veel meer dingen kan dan dat ik ooit gedacht heb dus ik wil die belemmeringen blijven doorbreken.

En daarom ga ik deze maand ook weer een aantal dingen doen die maximaal buiten mijn comfortzone liggen maar waarvan ik weet dat ik het vast wel zou kunnen!

En ik ga ook weer naar twee events toe waarin ik mezelf nog meer ga leren kennen. Alleen al door er elke keer alleen naar toe te gaan groei ik al.

Ik ben heel benieuwd wat ik nog meer allemaal kan waar ik me nog niet bewust genoeg van was­čöą

September gaat een lekkere groei maand worden! Dus niet bezig zijn met: het wordt weer vroeger donker! Nee focussen op mogelijkheden en genietenÔŁĄ´ŞĆ

Ps: Als je merkt dat je gedachtes/overtuigingen je continu blijven belemmeren, let me know­čÖĆ Ik help je hier graag bij tijdens 1 van mijn coachingstrajecten.

Geen reactie's

Geef een reactie