Persoonlijke ontwikkeling in je relatie

Ademoefeningen voor lichamelijke onrust

Persoonlijke ontwikkeling in je relatie

Persoonlijke ontwikkeling in je relatie.

Ik krijg regelmatig de vragen:

‘Hoe was dat voor jou relatie toen jij zo ging veranderen door alle persoonlijke ontwikkeling? Hoe vond jou partner dat? En waar liepen jullie tegenaan?’

Nou ik kan je wel vertellen dat het een flinke rollercoaster was. Maar ik hou het nu kort;)

Ik ging van elke avond tv kijken naar elke avond mediteren. Ik ging van drukte om me heen naar het liefst alles is stilte. Je merkt al dat ik toen nog overal in doorsloeg😂

Dat was natuurlijk een hele omslag voor iedereen.

En doordat ik ging mediteren werd ik me ook ineens overal bewust van en dat uitte zich vooral in veel oordelen. Ik vond ineens dat hij ook in een hoop dingen moest veranderen🤪

We hebben een aantal keer best op het randje van ….. gestaan. Maar gelukkig voelde we allebei elke keer dat er altijd liefde onder zat❤️

Gelukkig kreeg ik na een hoop therapieën en mediteren het inzicht:

‘ Misschien is het ook eens handig om bij mezelf te gaan kijken!’

Hmmm dat was ik niet gewend. Ik was altijd heel goed in de ander de schuld geven en iets van de ander te vinden want met mij was toch niks mis😉

En dat was wel een grote positieve verandering waar ik super dankbaar voor ben. Als ik nu iets vind of wil gaan oordelen, ga ik eerst met mijn aandacht naar binnen. Ik voel of het bij mij ligt of bij de ander. Ik stel mezelf de juiste vragen waardoor de situatie gelijk anders aanvoelt en daardoor krijg je ook andere gesprekken en minder oordeel naar de ander.

Ik wilde vroeger nooit naar mezelf kijken want dan dacht ik dat ik niet goed genoeg was als ik dat toegaf. Maar het gaat er nooit om dat je niet goed genoeg bent. Je bent goed zoals je bent. Maar het is wel mooi om jezelf te ontwikkelen om de band met jezelf en de ander nog mooier te maken.

Liefs Nanda

Mocht je meer willen weten of leren, klik dan op deze link.

Een korte video van mij voor jou

Geen reactie's

Geef een reactie