Onzekerheid!

Onzekerheid!

Dit heeft mijn leven heel lang flink beïnvloed.
Als ik naar feestjes ging, bleef ik op de achtergrond terwijl ik eigenlijk liever zou dansen.

Als mijn man alleen op vakantie ging, dan bleef ik bij mijn moeder slapen omdat ik dacht dat ik niet alleen kon zijn terwijl ik diep van binnen liever alleen was en die kracht wilde voelen.

Als ik op een verjaardag was wilde ik best vaker mijn mening geven maar ik was te bang dat andere daar iets van zouden vinden dus hield ik mijn mond terwijl ik me diep van binnen liever sterker zou willen voelen.

Als iemand mij onverwachts iets vroeg kreeg ik een rood hoofd omdat ik onzeker was terwijl ik liever gewoon een sterk antwoord wilde geven.

Als mijn man weg ging dan kon ik van tevoren echt vervelend doen in de hoop dat hij niet meer ging omdat ik onzeker was terwijl ik eigenlijk wilde zeggen: Schat veel plezier☺️ Want ik gunde hem dat echt.

Als iemand vroeg naar mijn baan dan durfde ik geen antwoord te geven omdat ik daar onzeker over was en voor schaamde terwijl ik eigenlijk met een zeker gevoel wilde zeggen dat ik dit nu ok vond!

Ik bleef te lang bij hetzelfde werk zitten omdat ik te onzeker was terwijl ik diep van binnen heel graag weg wilde en mezelf wilde gaan ontwikkelen!

Gelukkig heb ik mezelf in de laatste jaren zo ontwikkeld dat ik nu zie dat ik niet die onzekerheid ben. En hoe ik ervoor kon zorgen dat die onzekerheid mijn leven niet meer zo bleef beïnvloeden! Want hey, ik ben meer dan dat!

En ik voelde ook heel sterk dat ik een mooi voorbeeld voor mijn kids wilde zijn dus dat gaf me een extra drijfveer❤️

Als jij geloofd dat er meer in je zit maar je merkt dat de onzekerheid je nog tegenhoudt, let me know!
Ik ondersteun je graag in één van mijn coachingstrajecten🙏

Geen reactie's

Geef een reactie