Hoe kom ik er nou achter wat ik echt wil?

Hoe kom ik er nou achter wat ik echt wil?

Ik heb geen idee wat ik anders zou willen doen? Ik heb geen idee wat er wel bij me past? Hoe kom ik er nou achter wat ik echt wil?

Herken je 1 van deze vragen bij jezelf?

Weet je wat het steeds lastiger maakt om een antwoord te krijgen op deze vragen?

Dat is dat we met onze aandacht veel te veel gericht zijn op de buitenwereld.
We kijken naar wat andere doen en we vergelijken onszelf continu met anderen.
We zien dat andere wel een hobby hebben, wel hun perfecte baan al gevonden hebben of dat ze volledig vanuit hun passie leven en dan vragen we onszelf af: ‘ Wanneer vind ik het dan eens een keer?’

Hmmmm als ik je 1 tip mag geven? Stop met je aandacht te richten buiten jezelf! Als je wilt weten wat echt bij je past of wat echt vanuit je hart komt, ga dan met je aandacht naar binnen!

Ons hoofd zit zo vol met belemmerende overtuigingen die het bijna onmogelijk maken om bepaalde opties open te houden. Misschien heb jij wel meegekregen dat stilzitten niks oplevert of dat je alleen maar leert door te doen?( mag in twijfel getrokken worden;))

Ik heb echt moeten leren dat er juist meer ruimte ontstaat door eerst met mijn aandacht naar binnen te gaan. Doordat ik steeds meer rust kreeg in mijn hoofd, kon ik ook voelen waar ik echt van AAN ging!

Er kan pas ruimte ontstaan voor nieuwe ideeën, als het denken wat meer tot rust is gekomen.

Durf jij die uitdaging aan te gaan met jezelf? Om erop te vertrouwen dat het vanzelf gaat komen als jij meer gaat loslaten? Als jij minder probeert de situatie te controleren?

Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat er veel meer gaat komen als jij durft los te laten. Stop met zoeken en leer comfortabel te worden met het alleen zijn met jezelf❤️

Geen reactie's

Geef een reactie