Krachtige tip om je angst te overwinnen!

Krachtige tip om je angst te overwinnen!

Ik heb zelf ongeveer 9 jaar geleden een angststoornis gekregen direct na mijn tweede bevalling. Het was een hele zoektocht in mezelf waarom ik het had gekregen. Maar blijkbaar was de bevalling de druppel die de emmer deed overlopen! Achteraf zie ik dat ik een wake up call nodig had😊

DIT MOOIE STUK HEEFT MIJ HEEL ERG GEHOLPEN👇🏻

Elizabeth Gilbert schreef een speech voor haar angst. Die heb ik toen ik in de auto zat en in de file kwam vast te staan toegepast. Het gevoel kwam op en toen heb ik deze speech toegepast en het werkte top. Dus de volgende keer als je op het punt staat iets spannends te gaan doen, kijk dan of je dit toe kan passen.

Beste angst, creativiteit en ik staan op het punt samen op reis te gaan. Ik begrijp dat jij met ons mee gaat. Je gaat namelijk altijd mee. Ik ben me ervan bewust dat jij van mening bent dat je een belangrijke taak in mijn leven hebt en dat je die taak serieus opvat. Die taak bestaat er blijkbaar uit dat je moet zorgen dat ik, zodra ik op het punt sta iets interessants te gaan doen, volslagen in paniek raak. En ik moet zeggen dat je je uitstekend van je taak kwijt. Dus ga er vooral mee door als je denkt dat dat nodig is. Maar ik ga me op deze reis ook aan mijn taak wijden, en dat is hard werken en geconcentreerd blijven. Creativiteit gaat zich ook aan zijn taak wijden en dat is zorgen dat hij me blijft stimuleren en inspireren. In dit voertuig is plaats genoeg voor ons allemaal, dus maak het je gemakkelijk, maar onthoud goed: creativiteit en ik zijn de enigen die gedurende de hele reis beslissingen mogen nemen. Ik weet dat je deel uitmaakt van deze familie; dat respecteer ik en ik zal je dan ook nooit buiten onze bezigheden houden, maar dat neemt niet weg dat er nooit ofte nimmer gehoor gegeven zal worden aan je suggesties. Je mag gaan zitten, je mag zeggen wat je ervan denkt, maar je hebt geen stem in het geheel. Je mag niet aan de kaarten komen; je mag geen omwegen voorstellen; je mag niet aan de temperatuur zitten. Man, je mag niet eens aan de radio komen. En als je iets al helemaal niet mag, lieve oude vriend, dan is het wel achter het stuur gaan zitten.
#jebentnietjeangst

Klik hier voor meer info over 1 op 1 coaching

Geen reactie's

Geef een reactie