Ik durf niet mezelf te zijn!

Ik durf niet mezelf te zijn!

Waarom besefte ik niet eerder dat ik goed ben zoals ik ben? Waarom besefte ik niet eerder dat ik mezelf niet anders voor hoefde te doen? Waarom besefte ik niet eerder dat ik gewoon mezelf mocht zijn? Waarom creëerde ik altijd zoveel onrust in mezelf door altijd de goedkeuring van andere te zoeken? Waarom heb ik nooit geweten dat ik niet zo streng voor mezelf hoefde te zijn? Waarom voelde ik geen vertrouwen in mezelf dat alles precies goed was zoals het was?

Hmmm al die dingen hebben mijn leven tot 9 jaar geleden behoorlijk beheerst!

Ik durfde nooit mezelf te zijn omdat ik bang was voor afwijzing! Ik was bang dat ik niet goed genoeg was!

Maar nu weet ik dat ik precies goed ben zoals ik ben en dat ik dat ook mag laten zien!

Ik mag zeggen wat ik wil, ik mag me kleden zoals ik wil, ik mag dingen afzeggen als dat voor mij beter voelt, ik mag contacten stopzetten als ik daar geen energie van krijg, ik mag stilzitten als ik daar behoefte aan heb, ik mag nee zeggen als dat op dat moment zo voelt, ik mag mijn grenzen aangeven zonder bang te zijn voor de reactie van de ander!

Wauw wat een verschil en wat een vrijheid voel ik elke dag!

En nu heb ik 1 vraag aan jou:

Durf jij jezelf te laten zien zoals je bent? Of pas je jezelf toch nog te vaak aan omdat je ergens bang voor bent?

Ik gun jou echt uit de grond van mijn hart dat je met nieuwe ogen naar jezelf mag kijken❤️

Geen reactie's

Geef een reactie