IK BESLOOT DAT IK ALLES KON


Herken jij je in 1 van de onderstaande gedachtes?

√ ik wil me graag sterker en zelfverzekerder voelen

√ ik wil mijn belemmerde patronen doorbreken zodat ik meer dingen durf aan te gaan

√ ik wil graag leren hoe ik echte vooruitgang kan creëren

√ ik gun mezelf te weinig en wil daar graag verandering in brengen

√ ik wil heel graag leren hoe ik meer kan genieten

√ ik wil echt gaan voelen dat ik goed ben zoals ik ben

√ ik zou heel graag positiever willen denken over mezelf en alles om me heen

Van angst naar vertrouwen zodat je weer echt kunt genieten! Hoe gaan we dat doen?


Ik plan altijd eerst een gratis kennismakingsgesprek in om te kijken waar jij behoefte aan hebt en waar er veranderingen mogen gaan komen. Aan de hand van dat gesprek kijken we wat er nodig is. Ik werk altijd met trajecten omdat ik uit ervaring weet dat iets niet met 1 of 2 sessies diep van binnen veranderd is. Ik maak tijdens het traject gebruik van persoonlijke opgenomen adem & mindset oefeningen. Ik kijk na elke sessie welke oefeningen op dat moment passend zijn.

Ik weet nog heel goed dat ik in het begin van mijn proces vroeg aan iemand: Wanneer word ik weer mezelf? Waarop diegene zei: Je word steeds meer jezelf. Je gaat jezelf nu echt leren kennen waarin je mag gaan leren/voelen dat je goed bent zoals je bent. En in het hele proces van bewustworden ga je zien dat je altijd een keuze hebben. Wat wil ik? Wat word ik blij van? Waar krijg ik energie van?  Met wie wil ik om gaan? Je gaat leren om meer voor jezelf te kiezen waardoor je energie over gaat houden voor alles wat echt belangrijk is.

Mijn kracht zit in echt luisteren naar het verhaal achter je woorden en aanvoelen wat er op dieper niveau nodig is. En natuurlijk mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen om iedere keer weer het beste te geven van mezelf. Ik vind persoonlijke aandacht belangrijk zodat jij echt voelt dat je niet alleen staat.  Ik zou het super mooi vinden als ik je zou mogen ondersteunen in jou proces.

"Soms moet je veranderen om jezelf te kunnen blijven"

Ik bied twee verschillende trajecten aan. In het korte traject ligt de focus vooral op de adem en in het lange traject pakken we alles aan. Waarom je denkt zoals je denkt! Waarom je doet zoals je doet! Waarom je ademt zoals je ademt! Waarom bepaalde dingen juist wel of niet lukken!

Verander je adem, verander je leven traject.

Waarom zou je anders willen leren ademen? De meeste mensen ademen te hoog, te kort en te snel.

Veel bekende klachten komen voort uit een te snelle ademhaling. Onderstaand een aantal voorbeelden:

Benauwdheid, hyperventilatie, kortademigheid, paniek (-aanvallen), gejaagdheid, slaapproblemen, snel vermoeid/ weinig energie, hoofdpijn, migraine, hartkloppingen, darmklachten, misselijkheid, pijn in schouder of nek, duizeligheid, tintelingen in handen, voeten of mond, koude handen en/ of voeten, angst/ onzeker gevoel, prikkelbaar, afwezig, slecht concentreren of vaak zuchten of gapen.

Herken jij je in 1 of meerdere klachten, dan is het zeker de moeite waard om met je ademhaling aan de slag te gaan. En natuurlijk help ik je hier graag bij zodat je precies weet wat je aan het doen bent;)

In dit korte ademtraject gaan we in 4 sessies van 45 minuten samen kijken naar je adem en ook gelijk oefeningen doen. Je krijgt ook een aantal oefeningen mee naar huis die je in je eigen tijd kunt beluisteren. De kracht van herhaling is heel belangrijk.

De sessies vinden elke week plaats waardoor je binnen 1 maand al ontzettend veel vooruitgang kunt boeken. En tussentijds mag je altijd bellen of mailen als je vragen hebt zodat je nog beter op kunt bouwen.

De kosten van dit traject zijn: € 225 ( Je betaalt 125 aan het begin en de andere 125 aan het einde)

P1000587

Ontdek je eigen kracht traject.

♥ 5 keer een 1 op 1 coachinggesprek van ongeveer 60-75 minuten ( kan ook een wandeling zijn in een mooie omgeving)

♥ Een mooi dagboek waarin je elke dag mooie tips krijgt, die er voor zorgt dat je bewustzijn nog meer groeit en waarin je je vooruitgang op mag gaan schrijven

♥ Aan het einde krijg  je een mooi e-book mee met belangrijke informatie, tips en oefeningen zodat je altijd alles terug kunt lezen

♥Je krijgt na elke sessie nieuwe meditatie/mindset en ademoefeningen/opnames mee die je kunt kijken en luisteren wanneer je maar wilt ( en die blijven ook beschikbaar)

♥ Wekelijks mail contact ( de kracht van herhaling)

♥ Je mag me altijd bellen/appen op lastige momenten zodat ik je in het moment extra kan ondersteunen. Ik weet uit ervaring dat die extra ondersteuning heel waardevol is.

Gun jij jezelf deze nieuwe start? Wie weet zie ik je dan snel.

Liefs Nanda

PS: De betaling voor dit traject gaat in stappen. Als je na het kennismakingsgesprek een goed gevoel hebt en je bent er zeker van dat je wilt gaan starten, dan betaal je € 150 euro aan. En daarna stuur ik je na elke sessie een betaalverzoek via de bank van 70 euro ( het hele traject mag natuurlijk ook altijd in 1 keer betaald worden).

Online coaching is ook mogelijk!

Waarom heb ik voor deze manier gekozen?


Wat ik in mijn eigen proces heel erg gemist heb, was iemand bij wie ik elke moment kon aankloppen. Die echt snapte hoe ik me voelde. Die zich volledig kon inleven en ook eigen ervaringen deelde waardoor ik minder het idee had dat ik de enige was. Ik vind herkenning en openheid heel erg belangrijk. Dat je weet dat je altijd bij me aan kunt kloppen zonder dat je het gevoel hebt dat het teveel is. Ik heb liever meer contact momenten tussendoor zodat ik je gelijk kan helpen, dan dat het te lang duurt waardoor je vooruitgang minder goed gaat,

Ik vind de combinatie van praten, voelen, oefeningen doen en ervaren heel erg belangrijk. Want alleen praten heeft mij niet gebracht waar ik nu ben. Ik heb die perfectie combinatie gemist en daarom vind ik het zo waardevol dat ik jou dit nu mee kan geven.

Ik heb geleerd dat er zoveel meer mogelijk is. 80% is mindset dus dat is een heel belangrijk stuk waar we mee aan de slag gaan. Ik zorg ervoor dat je iedere sessie weer naar huis gaat met nieuwe inzichten waardoor je echt snel vooruitgang gaat voelen. De ademoefeningen gaan ervoor zorgen dat je sneller kunt ontspannen en ook meer energie gaat krijgen. Hoe bewuster je word, hoe meer je gaat zien dat je een keuze hebt. We  leven 95% onbewust en 5% bewust dus daar is een hoop in te behalen. Hoe meer inzicht je gaat krijgen in jezelf, hoe relaxter je leven aan gaat voelen. Omdat je keuzes gaat maken die goed voor jou voelen. Je gaat meer leven vanuit zelfvertrouwen en ontspanning. Als je echt gaat geloven in jezelf dan zul je nog versteld staan wat er allemaal mogelijk is.

Copyrights © Dharana Zelhem / © handig! media 2018 All Rights Reserved - Photography @priscavisser - Algemene Voorwaarden en Privacy beleid