Ontspannen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Na veel onderzoek blijkt dat een goede ademhaling een hele waslijst aan positieve invloeden op het lichaam met zich meebrengt. Je immuunsysteem wordt sterker, waardoor je minder vatbaar bent voor ziektes en temperatuurwisselingen. De bloeddruk wordt verlaagd, zonder invloed van medicijnen. Het verscherpt onze focus, het creatieve proces en zorgt voor een langere levensduur.

 

Mensen die met migraine en negatieve gevoelens kampen, zouden ook baat hebben bij een goede ademhaling. Kortom, door goed te ademen krijgt het brein een optimaal hoeveelheid zuurstof binnen om goed te functioneren en versterkt dit je mentale helderheid.

 

Wist je dat maar liefst 80% van de bevolking maar 30% van hun longcapaciteit gebruikt? Spanningen, angst, oververmoeidheid en overbelasting kunnen de oorzaak zijn van een onregelmatig ademhalingspatroon.

 

Als ik je alvast 1 tip mag geven: Zorg dat je uit adem langer is dan je in adem. En voel het verschil!

Het belang van een goede adem!

“Klachten zijn een vriendelijk signaal van je lichaam om te laten zien dat er iets niet goed gaat”

hyperventilatie coaching
d

3 maanden adem- & mindsetcoaching

Wat maakt dit traject zo bijzonder voor jou:

Je gaat in deze 3 maanden ervaren hoe je de adem in kunt zetten voor echte ontspanning! Zodat het vertrouwen en plezier weer terug kan komen in je leven.

 

Je gaat voelen en ook echt geloven dat het alleen maar kan gaan worden. En ook je zelfvertrouwen gaat groeien omdat je voelt dat je nu echt juiste tools hebt gevonden die jou blijvend kunnen helpen.

 

Als jij gaat ervaren dat je invloed kunt uitoefenen op hoe jij je wilt voelen, dan kun je dat op elk moment inzetten.

 

Ik gun jou de groei die je verdient! Nu jij nog?

 

Liefs Nanda

 

PS: De kosten voor dit traject zijn €525,-

 

♥ Klik hier voor extra  inspiratie.

Reviews.